Etusivu / MTT / Palvelut / Tiedonhaku / Luomu
Luomu
Tutkimusprojektien listaan on poimittu suomenkielisin asiasanoin kuvaillut viitteet Hanska-tietokannasta. Julkaisuluetteloihin on poimittu suomenkielisin asiasanoin kuvaillut viitteet Jukuri-tietokannasta. Listat päivittyvät sitä mukaa kuin tietokantoja päivitetään.
Käynnissä olevia tutkimusprojekteja
Päättyneitä tutkimusprojekteja
Julkaisut
Luonnonmukainen kotieläintuotanto
Luonnonmukainen viljely - peltokasvit
Luonnonmukainen viljely - puutarhakasvit
Luonnonmukainen viljely - kasvinsuojelu
Luonnonmukaiset elintarvikkeet
Luonnonmukainen tuotanto - yleistä ja taloutta

 

 

Asiantuntijoita

Suositeltavia tutkimustiedonlähteitä ovat lisäksi julkaisuviitteitä sisältävä Viikin tiedekirjaston eViikki-tietokanta, Helsigin yliopiston Tuhti-tutkimushanketietokanta ja Helsingin yliopiston Asti-asiantuntijatietokanta.

Hakusanoja löydät Viikin tiedekirjaston AGRIFOREST-verkkosanastosta.

Voit tehdä itse hakuja hakusanoja Hanska- sekä Jukuri-tietokannoista. Tiedonhaun MTT:n julkaisutuotannosta, tutkimuksista ja asiantuntijoista voi tarvittaessa saada maksutta MTT:n kirjaston tietopalvelusta. Luomualan kirjallisuutta voi tiedustella myös MTT:n Ekologisen tuotannon tutkimuksen luomutietopalvelusta.

Perustietoa luomusta ja alan linkkejä on koottu Helsingin yliopiston Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskuksen Mikkelin yksikön ylläpitämään luomu-sivustoon, Suomen Luomututkimusverkon sivustoon sekä Maaseutukeskusten Liiton luomuneuvonnan sivustoon.

Sivukartta
Yhteystiedot
Tietoja sivustosta
© Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT 2014