Etusivu / MTT / Esittely / Infrastruktuuri / Elintarvikkeiden tuotekehitys
Elintarvikkeiden tuotekehitys

Elintarvikkeiden tuotekehitykseen liittyvät tilamme ja laitteemme ovat käytettävissä myös ulkopuolisille asiakkaille uusien elintarvikkeiden kehitykseen ja aistinvaraiseen arviointiin.

Tuotekehityshalli

Tuotekehityshallissa voidaan muun muassa valmistaa nestemäisiä ja puolikiinteitä tuotteita lämpökäsittelyistä pakatuiksi lopputuotteiksi asti. Tilat ja laitteet soveltuvat esimerkiksi maito-, vilja-, kasvis- ja kananmunatuotteiden valmistukseen.

Hallissa on laitteita myös monentyyppiseen kalvosuodatukseen, kuten RO, NF, UF ja MF. Laitteiden kapasiteetit vaihtelevat muutamista litroista ja kiloista aina satoihin litroihin ja kiloihin.

Aistinvarainen laboratorio

Aistinvarainen laboratorio on osa innovatiivisten elintarvikkeiden tutkimusta ja toimii tuotekehityshallin yhteydessä. Aistinvaraisen laboratorion palveluja tarjotaan myös ulkopuolisten asiakkaiden käyttöön. Tarvittaessa teemme myös tuotekehitykseen liittyviä kemiallisia ja mikrobiologisia analyysejä.

Sivukartta
Yhteystiedot
Tietoja sivustosta
© Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT 2014