Etusivu / MTT / Esittely / Infrastruktuuri / Vakolan tutkimusalusta

Vakola - tuotekehityksen ja tutkimuksen tukena
Testaamme ja tarkastamme yrityksesi parhaaksi

Tarjoamme liikkuvan kaluston, koneiden, laitteiden, energiajärjestelmien, instrumenttien ja rakennusosien testauspalveluita. Tunnemme direktiivit ja lainsäädännön.  Tuemme valmistajia ja käyttäjiä osoittamaan ja varmistamaan tuotteiden vaatimuksenmukaisuuden. Toimimme luottamuksellisesti ja opastamme sopivien testimenetelmien löytämisessä ja kehittämisessä. Keskeisillä testausmenetelmillämme on akkreditointi. Olemme konedirektiivin ilmoitettu laitos. 

Kehitämme älykkäitä liikkuvia työkoneita älykkäässä ympäristössä

Tarjoamme tehokkaan toimintaympäristön kehittää työkoneiden ja koneyhdistelmien automaatiojärjestelmiä ja tiedonhallintaa. Kehitämme jatkuvasti toimintaympäristöä, jotta älykkäiden työkoneiden toimivuus ja niistä saatava hyöty voidaan testata ajanmukaisesti. Keskeinen sovelluskohde on maatalous. Osaamista voidaan soveltaa mm. metsä- ja ympäristöalan koneisiin ja laitteisiin.

Kysy palveluitamme!

MIS - Mittaus ja standardisointi tarjoaa liikkuvan kaluston, koneiden, laitteiden, energiajärjestelmien, instrumenttien ja rakennusosien testauspalveluita.

Kasvinviljelyteknologian tutkimustiimi Croptech tutkii ja kehittää mahdollistavia teknologioita ja agronomisia tietämysmalleja.
                                                   
Cropinfra - Kasvinviljelyn tiedonhallinnan infrastruktuuri on rakennettu Vakolan maatilalle hyödyntäen tutkimushankkeiden tutkimustuloksia.

ISOBUS Lab on ISOBUS-osajärjestelmien keskinäinen yhteensopivuuden kotimainen testauslaboratorio.
Vakolan esite (Pdf)
Vakolan vanhat julkaisut
Ajo-ohje Vihtiin

Yhteystiedot:

Luonnonvarakeskus
Vakola
Vakolantie 55
03400 Vihti

Sivun lyhyt osoite on www.vakola.fi
Sivukartta
Yhteystiedot
Tietoja sivustosta
© Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT 2014