Takaisin
17.12.2014

MTT valitsi vuoden 2014 tieteentekijän, viestijän ja innovaattorin
MTT valitsi vuoden 2014 tieteentekijän, viestijän ja innovaattorin MTT palkitsee vuosittain työntekijöitään, jotka osoittavat erityistä aktiivisuutta, yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta. Valinta perustuu etenkin henkilöiden edellisen vuoden työhön. Tunnustuksia on jaettu vuodesta 2011 lähtien.

Vuoden tieteentekijä on Pirjo Mattila

Vuoden tieteentekijäksi valittiin erikoistutkija Pirjo Mattila. Hänellä on hyvät yhteistyötaidot ja -verkostot niin talon sisällä kuin ulkopuolellakin. Mattila tekee erittäin korkeatasoista tutkimusta, viestii tuloksista laajasti sekä toimii kansainvälisesti.

Vuoden viestijä on Sanna Marttinen

Vuoden viestijäksi valittiin tutkimuspäällikkö Sanna Marttinen. Hän on osoittanut erityistä kykyä rakentaa pitkäaikaista asiakasyhteistyötä, MTT:n positiivista julkisuuskuvaa sekä MTT:n sisäistä yhteisöllisyyttä.

Vuoden innovaattori on Anni Alitalo


Vuoden innovaattoriksi valittiin tutkija Anni Alitalo. Hänellä on innovatiivinen asenne työhön ja joka luo ympärilleen innostuneen ja rohkaisevan työilmapiirin.
Lisäksi MTT antaa kunniamaininnan professori Kari Saikkoselle poikkeuksellisen laadukkaista tieteellisistä saavutuksista, kuten erityisen korkealaatuisissa lehdissä julkaistuista artikkeleista.

Lisätietoa:
ylijohtaja Erkki Kemppainen, MTT, puh. 029 531 7335, etunimi.sukunimi@mtt.fi

Jaa |
Yhteystiedot
© Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT 2014