Etusivu
In English
|
Haku
Tutkimushanke
LAPPI LUO
Etusivu / Hankkeet / Lapin luonnontuote- ja elintarviketoimialojen työohjelma LAPPI LUO / Ruoka-Suomi -teemaryhmä
Ruoka-Suomi-teemaryhmä

Ruoka-Suomi-teemaryhmän tehtävät ovat:

  • Valmistelee elintarvikeyrittäjyyden kehittämislinjauksia valtakunnallisesti ja osallistuu alueelliseen valmisteluun 
  • Tuo esille ja keskusteluun elintarvikeyrittäjien yhteisiä haasteita
  • Suunnittelee, valmistelee ja tarvittaessa toteuttaa eri toimijoille yhteisiä kehittämistoimenpiteitä
  • Välittää tietoa ja viestii elintarvikeyrittäjyydestä tiedotelehden ja ruokasuomi.fi -sivujen, aitojamakuja.fi -portaalin, seminaarien ja artikkeleiden kautta
  • Seuraa esim. tilastoinnilla ja selvityksin alan kehittymistä
  • Kokoaa ja tukee paikallista ja alueellista kehittämistoimintaa
  • Rakentaa ja lisää elintarvikeyrittäjyyden eri toimijoiden välistä yhteistyötä
  • Osallistuu hallituksen suomalaisen ruokakulttuurin edistämisohjelman toimeenpanoon


 

Ruoka-Suomi -teemaryhmän kotisivuille