Etusivu
In English
|
Haku
Tutkimushanke
LAPPI LUO
Etusivu / Hankkeet / Lapin luonnontuote- ja elintarviketoimialojen työohjelma LAPPI LUO / LUOVA-hanke
Hilla
Kuva:Seija Knuutila
LUOVA-hanke

Luonnontuotealan verkostovalmennus Lapissa -hanke LUOVA on EU:n maaseuturahaston ja Lapin TE-keskuksen rahoittama hanke, jota hallinnoi Lapin 4H-piiri. LUOVA on LAPPI LUO -työohjelman sisarhanke ja niillä on yhteinen ohjausryhmä sekä johtoryhmä.

Hankkeen päätavoitteet:

1. Luonnontuotealan neuvontapalveluiden tuotteistaminen: Neuvonnan työmallin kehittäminen. Raaka-ainetuotannon tukitoimintamallin kehittäinen. Kaksisuuntaisen tiedonvaihdon vahvistaminen.

2. Luonnontuotealan ja rajapintatoimialojen verkostojen ja yhteistyön kehittäminen: Sidosryhmäsuhteiden vahvistaminen ja toiminnallinen yhteistyö. Uusien kehittämiskohteiden tunnistaminen. Uusien tuotteiden, palveluiden ja toimintatapojen löytäminen.

3. Luonnontuotealan yrittäjyyden edistäminen: Tuotekehityksen, tutkimuksen ja osaamisen yhteen saattaminen. Aloittavien tai yritystoimintaa suunnittelevien ohjaus ja tukeminen. Verkostomaisen yritystoiminnan edistäminen.

Hanketta hallinnoi Lapin 4H-piiri, Eija Vuorela, puh. 040 715 1820, eija.vuorela@4h.fi. Hanke toimii tiiviisti yhteistyössä LappiLuo-hankkeen kanssa.