Etusivu
Peltokasvit
Puutarhakasvit
Jaa |
Palvelun tuottaa
http://www.luke.fi
http://www.helsinki.fi/mmtdk/index.html
http://www.petla.fi/
http://proagria.fi/proagria
http://www.oamk.fi/tietoa_oamkista/yksikot/luova/
Etusivu | Peltokasvit | Peruna | Potatonow | Markkinatieto
Markkinatieto
Tike
Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskus Tike tuottaa tilastoja Suomen maataloudesta ja elintarvikeketjusta. Peruna-alalta Tike tilastoi mm. viljelypinta-aloja, satomääriä, varastomääriä, hintatietoja sekä tuontia ja vientiä. Tilastotiedot julkaistaan Matilda-maataloustilastopalvelussa, josta löytyy myös tilastoihin liittyvä taustatieto ja tiedonkeruulomakkeet.
Tike
Matilda
PerunaSuomi
PerunaSuomi ry on peruna-alan yhteistyöverkosto, joka pyrkii parantamaan alan markkinatietoutta. Yhdistyksen sivuilla on vapaasti nähtävissä Tiken tietoihin perustuvia perunantuotantotilastoja. Yhdistyksen jäsenille on saatavilla tietoa mm. vallitsevasta hintatasosta.
PerunaSuomi

MTK:n markkinakatsaukset
MTK:n viikottain ilmestyvissä markkinakatsauksissa arvioidaan tärkeimpien maataloustuotteiden, mukaan lukien perunan, markkina- ja hintanäkymiä Suomessa ja muissa EU-maissa. Uusin markkinakatsaus julkaistaan Maaseudun Tulevaisuuden markkinapalstalla, MTK:n jäsensivuilla Repussa sekä PotatoNow etusivulla.

Edelliset markkinakatsaukset:

Kasvistieto
Kasvistieto Oy on puutarha-alan markkinatietoa välittävä yritys, joka kerää ja välittää tukkuliikkeisiin myytyjen avomaan ja kasvihuonevihannesten, perunan, hedelmien ja marjojen tuottaja- ja pakkaamohintoja ja markkinatietoa.
Kasvistieto
Farmit Talous
Farmitin taloussivuilla seurataan mm. raaka-aineiden hintoja.
Farmit: Talous
Kasperin palvelut
Linkit
http://www.facebook.com/Potatonow